Ενας Δεκέμβρης αλλιώτικος από τους άλλους. Εκεί που ξέρεις ότι η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο, με την Ελλάδα να βρίσκεται στην κορυφή των θανάτων ανά κατοίκους παγκοσμίως και όλους εμάς να γινόμαστε μάρτυρες μιας πολεμικής σύρραξης καθημερινά.

Η Ελλάδα στο κέντρο της τραγωδίας

Η Ελλάδα θάβει καθημερινά 100 νεκρούς! Κάθε μέρα! Μία τραγωδία που λυγίζει τα γόνατα, που δεν την χωράει ο νους! Μια τραγωδία που οι άλλες χώρες (ακόμα και το Βέλγιο που κάποιοι χρησιμοποιούσαν μέχρι πρόσφατα ως δικαιολογία) έχουν αποφύγει! Προσοχή! Δεν μιλάω για τον απόλυτο αριθμό κρουσμάτων! Είναι λογικό οι ΗΠΑ και η Γερμανία να έχουν χιλιάδες νεκρούς! Κανείς πλέον δεν ξεγελιέται από τέτοιες αφελείς (το λιγότερο!) δημοσιεύσεις! 

Κανείς πλέον δεν ξεγελιέται από τα εξοφρενικά λίγα τεστ που βγάζουν λίγα κρούσματα. Κανείς δεν δέχεται πλέον να παίζουν κάποιοι με την νοημοσύνη των Ελλήνων. Μέρα με τη μέρα, το μαύρο βαθαίνει. Μέρα με τη μέρα χάνουμε φίλους και συγγενείς και δεν μας αφήνουν καν να τους δούμε. Μέρα με τη μέρα οι υπεύθυνοι στρέφουν το δάχτυλο προς την νεολαία μας.

Οι αριθμοί εκθέτουν. Οι φωνές πληθαίνουν και τα σοβαρά δομικά προβλήματα που (επίτηδες) όχι μόνο δεν αντιμετωπίστηκαν, αλλά μεγάλωσαν, αφέθηκαν να μεγαλώσουν για την ακρίβεια. Τώρα πια μαύρο. Τώρα πια κανείς δεν βγαίνει να χειροκροτήσει τους νοσηλευτές και το ιατρικό προσωπικό για να δώσει show στα social media. 

Τώρα πια το μόνο που ακούμε είναι νεκροί και ψίθυροι για ψεύτικα στοιχεία, για διπλά βιβλία και μαγειρέματα. τώρα πια όλα αφέθηκαν στη τύχη τους και ένας λαός ολόκληρος να χαροπαλεύει ενώ κάποιοι μπορούν να κάνουν αμέριμνοι βόλτες στα βουνά. 

Σαν ύστατη ελπίδα βλέπουμε μπροστά μας το εμβόλιο, για άλλη μία φορά περιμένουμε κάποιον απ’ έξω να σώσει την κατάσταση και όλοι πιστεύουμε ότι θα δώσει ένα τέλος στον εφιάλτη. Κάθε μέρα 100 νεκροί…

Ένας φίλος που έφυγε

Και εκεί που προσπαθείς να τραβήξεις το βλέμμα σου και να δεις κάτι άλλο, τότε μαθαίνεις κι άλλα παρόμοια νέα. Πριν από πολύ λίγες μέρες, μάθαμε για τον θάνατο του Κώστα Δημάκη, ενός εκ των ηγετών της οικογένειας της kingbet, τον οποίο και ο γράφων είχε την τύχη να γνωρίσει σε προσωπικό επίπεδο. Ένας άνθρωπος που ήξερε να δίνει ευκαιρίες στους ανθρώπους. Ένας φυσικός ηγέτης σε καθημερινό επίπεδο στο γραφείο, με έμφαση στη τελειομανία. Μαζι με τον Νίκο Τσούκα, έστησαν την εφημερίδα της Kingbet για να την δουν να φτάνει τόσο ψηλά. Πάντα με το γέλιο του και πάντα ήρεμος, άκουγε τα προβλήματα και την γκρίνια όλων και προσπαθούσε να τους καθησυχάσει και να τους κινητοποιήσει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Σε άλλα νέα

Σε άλλα, λίγα και μικρά ομολογουμένως νέα, το onlinegambler του Δεκεμβρίου θα φιλοξενήσει συνέντευξη του Μάριου Λευκαρίτη για την νέα νομοθεσία. Φυσικά, θα έχουμε και πάλι συνεντεύξεις από Affiliates αλλά και τα άρθρα για το SEO που αγαπήσατε ήδη αρκετοί.

Τέλος, θα ακολουθήσουμε τις ελληνικές υποψηφιότητες στα SBC Awards (Kingbet, Novibet) και φυσικά τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here