Μία νέα προσπάθεια μόλις ξεκίνησε. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία κοινότητα του χώρου του ελληνικού iGaming. Από ανθρώπους που μόλις ξεκίνησαν να ασχολούνται με τον χώρο, μέχρι στελέχη και μετόχους παρόχων και operators. 

Στον κόσμο του onlinegambler.gr χωράνε όλοι. Επαγγελματίες του marketing, ανθρωποι που ασχολούνται με το affiliate, είτε κατά μόνας, είτε ως μέλη μεγάλων οργανισμών. Εταιρίες λογισμικού και φυσικά στοιχηματικές εταιρίες. Εξίσου, χωράνε και όλα τα επαγγέλματα. Άνθρωποι των HR, νομικοί σύμβουλοι που ασχολούνται με το compliance, όλοι όσοι ασχολούνται με τον χώρο από όποιο μετερίζι κι αν το κάνουν.

Περιεχόμενο

Στην ιστοσελίδα, αλλά και την σελίδα μας στο Linkedin, θα μπορείτε να διαβάσετε τα νέα του χώρου σε Ελλάδα και εξωτερικό, τις τελευταίες ειδήσεις, άρθρα εξειδικευμένων επαγγελματιών γύρω από το SEO, PPC, Compliance. Θα μπορείτε επίσης να βρείτε συνεντεύξεις ανθρώπων του χώρου, όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων, καθώς και παρουσιάσεις καινοτόμων ιδεών. Θα μπορείτε τέλος να δείτε τις τελευταίες αγγελίες εργασίας στον χώρο.

Ύφος

Αυτή δεν είναι μία προσπάθεια προώθησης προϊόντων στοιχηματισμού. Είναι μία προσπάθεια δημιουργίας κοινότητας στον χώρο των επαγγελματιών του iGaming στην Ελλάδα. Είναι μία προσπάθεια ανάδειξης των ανθρώπων πίσω από τους τίτλους, πάντα όμως σε συνάρτηση των τίτλων που κατέχουν. Εδώ το επίπεδο τεχνογνωσίας θα είναι υψηλό και τα άρθρα που θα διαβάσετε θα έχουν να προσφέρουν πολλά παραπάνω από SEO και KWs. 

Καλή αρχή

Σας υποδεχόμαστε λοιπόν στο onlinegambler.gr και ελπίζουμε να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για εσάς στο επίπεδο της ενημέρωσης, της κατάρτισης αλλά και της κοινωνικοποίησης σας στον χώρο!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here