Η Γαρυφαλιά Ζεϊμπέογλου είναι η Marketing Manager της ομάδας μπάσκετ του Περιστερίου. Έχει ενταχθεί πρόσφατα στο “ρόστερ” της επικοινωνίας, αλλά είναι ως αθλήτρια κολύμβησης στην οικογένεια της ομάδας από μικρό παιδί. Με μία βαλίτσα γεμάτη στόχους και προοπτικές, έρχεται να ανεβάσει την εικόνα του συλλόγου και μας δίνει συνέντευξη για τα σχέδιά της.

Γαρυφαλιά καλησπέρα! Πρώτα απ όλα σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!

Καλησπέρα Γιάννη και ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία

Πες μου, πως αντιμετωπίζεις το δεύτερο lockdown σε προσωπικό επίπεδο;

Η κρίση που περνάμε παγκοσμίως είναι από μόνο του ένα τρομακτικό φαινόμενο. Είναι μια κατάσταση που πρέπει να έχεις πολλά ψυχικά αποθέματα για να ανταπεξέλθεις όχι μονό στο γεγονός αυτό κάθε αυτό, αλλά και στην ‘’ρουτίνα’’ της καθημερινότητας, στο φόβο του αγνώστου και στο αβέβαιο. Παρόλα αυτά , μετά το 1ο lockdown πιστεύω πως διαχειρίζομαι πολύ καλύτερα την κατάσταση και το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να είμαι προσεκτική και συνεπής σε ότι μας ανακοινώνεται.

Εργάζεσαι από το σπίτι κάθε μέρα πλέον;

Ευτυχώς όχι, συνεχίζω και εργάζομαι κανονικά επειδή η ΚΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ είναι Α1, καθημερινά στο γραφείο μου και φυσικά τις μέρες των αγώνων στο γήπεδο. Είναι λύτρωση να συνεχίζεις να κάνεις την δουλεία που αγαπάς εν μέσω τέτοιας κρίσης.

Τι είναι αυτά που σε δυσκολεύουν σε αυτή τη κατάσταση και πως λύνεις αυτά τα προβλήματα;

Απλά καθημερινά πράγματα, όπως να πρέπει να στέλνεις μήνυμα κάθε φορά που είναι να πάς για μια δουλειά, να μην βλέπεις τους ανθρώπους σου ..την οικογένεια σου, τους φίλους. ‘Έχω επιλέξει συνειδητά να αποστασιοποιηθώ για να είμαι όσο μπορώ σίγουρη για την ασφάλεια τους. Δεν ρισκάρω σε τέτοια θέματα.. Μόνο στα επαγγελματικά, εκεί χρειάζεται το ρίσκο!

Αυτές τις μέρες ποιοι είναι οι κανονισμοί για το μπάσκετ;

Πολλοί και πολύ αυστηροί. Κατάλογος εισερχομένων- εξερχομένων, θερμομέτρηση, covid manager, πρωτόκολλα και πολλά ακόμα τα οποία είναι απαραίτητα για την διαφύλαξη της υγείας τόσο των ομάδων , όσο και του Διοικητικού προσωπικού.

Είχατε κρούσματα στην ομάδα;

Ευτυχώς μόνο 1, που έχει ήδη επανέλθει στην κανονικότητα, Ελπίζω να ήταν και το τελευταίο.

Βλέπουμε ότι έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά! Ποια είναι η φιλοσοφία σου στο marketing?

Καταρχήν ευχαριστώ για την αναγνώριση. Η φιλοσοφία είναι μια… Πάθος ! Πάθος για αυτό που κάνεις, όχι απλά αγάπη. Σου δίνει ώθηση, κίνητρο , δημιουργικότητα και με τις κατάλληλες γνώσεις και υποστήριξη από την ομάδα, η συνταγή άπλα δένει.

Έχεις αναλάβει προσωπικά και τα social media;

Τα social media τα ‘τρέχει ‘ μια ομάδα από έμπειρους συνεργάτες όπου με την πολύ καλή επικοινωνία που έχουμε βγαίνει και αυτό το αποτέλεσμα που βλέπεις. I’t’s a team sport, it’s a team work…

peristeri bc

 Πως καταφέρνεις να φανείς μπροστά , σε ένα τοπίο τόσο ανταγωνιστικό;

Ξεκάθαρα η επιτυχία της ομάδας είναι από μόνη της καλό marketing. Έπειτα προσπαθούμε να ενημερώνουμε τους φιλάθλους όσο καλύτερα και γρηγορότερα μπορούμε, να κρατάμε ζωντανό το ενδιαφέρον. Η ουσία βρίσκεται στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα…

Ποιους στόχους έβαλες όταν ήρθες στην οικογένεια του Περιστερίου; Τους έχετε πετύχει;

Εγώ μεγάλωσα μέσα στο Περιστέρι. Ήμουν κολυμβήτρια στην ομάδα από τα 10 μου έτη. Αγαπώ το Περιστέρι, είναι η ομάδα μου, η οικογένεια μου.

Όταν αρχικά μου έγινε η πρόταση τον περασμένο Αύγουστο από τον κ.Πολέμη και τον κ.Πανταζόπουλο με κατέκλυσαν άπειρα συναισθήματα χαράς. Όχι μόνο γιατί πάντα ήθελα να δουλέψω στον χώρο του μπάσκετ αλλά και γιατί η ομάδα που με μεγάλωσε κυριολεκτικά , επενδύει σε μένα και μου αναθέτει τον ρόλο της marketing manager. Καταλαβαίνεις την τιμή…

Όσον αφορά για τους στόχους, πάμε σιγά και σταθερά. Φτιάχνουμε ένα οργανόγραμμα, βλέπουμε το μέλλον αλλά δουλεύουμε στο παρον…Τα υπόλοιπα θα τα δείτε στις οθόνες σας..

Το χορηγικό τοπίο έχει δοκιμαστεί; Τί έχει αλλάξει; Εσείς πως κινείστε σε αυτό το θέμα;

Πολύ,  πάρα πολύ. Λογικό δεν νομίζεις? Όλος Ο κόσμος έχει πατήσει pause.. Έτσι και οι χορηγίες. Όμως είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο γιατί εμπιστεύονται την ομάδα, θέλουν να επενδύσουν και χτίζουμε μια γέφυρα συνεργασίας και σταθερότητας εν μέσω πανδημίας.. Το 2021 σίγουρα είναι πολλά υποσχόμενο για το Περιστέρι

Και για το τέλος τα δύσκολα: Αγαπημένος σου παίκτης του Περιστερίου;

Αγαπημένος παικτης..? Το περιστέρι, γιάτι ένας παίκτης δεν κάνει την διαφορά. Μια ομάδα όμως…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here