Μιλήσαμε (μέσω τηλεδιάσκεψης!) με τον Αλέξανδρο Σωτηρόπουλο, Affiliate Manager της Stoiximan και τον ρωτήσαμε πως βιώνει την κατάσταση της καραντίνας!

  1. Καλησπέρα Αλέξανδρε και ευχαριστούμε για αυτή τη συνέντευξη. Πως είναι η καθημερινότητά σου το διάστημα αυτό;

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ και εγώ. Η αλήθεια είναι ότι η καθημερινότητά μου δεν έχει αλλάξει τόσο δραστικά. Τα πρωινά εργάζομαι κανονικά και τα απογεύματα αντί να βγω έξω επιλέγω να κάνω κάτι απ όλα όσα αναβάλω εδώ και πολύ καιρό στο σπίτι. Νομίζω αυτή η περίοδος είναι ευκαιρία να γίνουν πολλά πράγματα που δεν θα κάναμε αν δεν ήμασταν αναγκασμένοι να μένουμε σπίτι.

  1. Δουλεύεις από το σπίτι;

Φυσικά! Η εταιρεία έθεσε άμεσα σε εφαρμογή το work from home και για τους 700+ υπαλλήλους σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιούμαστε. Βέβαια δεν είναι πρωτόγνωρη κατάσταση για εμάς, το WFH είναι θεσμοθετημένη πρακτική. Κάνουμε catch-up calls καθημερινά και παρότι αρχικά πίστευα ότι θα είναι δύσκολο να συντονιστούμε όλοι απ τα σπίτια μας, βλέπω ότι η παραγωγικότητα μου έχει μάλλον αυξηθεί. Απλώς τώρα μου λείπει η ομάδα και το κλίμα που έχουμε δημιουργήσει στο work from work, αλλά καλύπτω το κενό με την άνεση να βάζω στα ηχεία την μουσική μου.

  1. Οι Έλληνες πως έχουν αντιδράσει ως παίκτες σε όλο αυτό;

Ήμασταν προβληματισμένοι για το πως θα αντιδράσουν οι παίκτες μας. Σίγουρα έχουν επηρρεαστεί, όπως όλοι μας, αλλά τελικά αυτό που υπερισχύει αυτές τις μέρες στην καραντίνα είναι η ανάγκη για ψυχαγωγία. Ο κόσμος θέλει λίγη δράση και η πλατφόρμα του Stoiximan παρέχει νομίζω πλουραλισμό επιλογών. Έτσι, η προσπάθεια που γίνεται να εμπλουτίζουμε τα verticals που έχουμε διαρκώς, φαίνεται τώρα να αποδίδει. Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι αμείωτο, πράγμα που επιβεβαιώνει ότι η Stoiximan αποτελεί την 1η επιλογή για μια πλήρη εμπειρία διασκέδασης.

  1. Η παύση της αθλητικής δραστηριότητας στην Ευρώπη έχει επηρεάσει την δραστηριότητα των παικτών; Έχουν στραφεί σε άλλες αγορές;

Σίγουρα από εκεί που περιμένεις τελικούς Champions League και μεγάλες μάχες κορυφής στην λήξη των πρωταθλημάτων δεν είναι λίγο να μένεις χωρίς αθλητική δράση. Σε αυτά που έχουν μείνει διαθέσιμα όμως το τμήμα trading φροντίζει να μας κακομαθαίνει με πλήθος αγορών. Στα e-sports για παράδειγμα παρέχουμε πλέον εκτός απο live betting και ειδικά παικτών-ομάδων. Νομίζω όμως ότι τώρα φαίνεται και “το βάθος του πάγκου” της Stoiximan, αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Ο κόσμος αξιοποιεί την ευκαιρία να εξερευνήσει το Casino που συνεχώς μεγαλώνει με νέους παρόχους, αλλά και να γνωρίσει καλύτερα τα Virtuals με την επιλογή για Cash-out. Στο δε Fantasy βλέπουμε να γίνεται παιχνίδι σε λίγκες Αυστραλίας, Λευκορωσίας και πάει λέγοντας..

  1. Εσύ πως νιώθεις προσωπικά με όλο αυτό; Πως το αντιμετωπίζεις σε ψυχολογικό επίπεδο;

Σε όλα τα εμπόδια προτιμώ να παραμένω ψύχραιμος, να επιλέγω την στρατηγική μου και να ακολουθώ το πλάνο με αισιοδοξία. Είναι δύσκολες μέρες για όλους μας και η γραμμή του τερματισμού είναι ακόμα μακριά. Ξέρω όμως ότι εθνικά έχουμε πάρει νωρίς τα μέτρα μας και αν όλοι ακολουθήσουμε τις οδηγίες θα μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε. Έτσι, προσπαθώ να βλέπω τα θετικά: το πρωί κερδίζω ύπνο αφου δεν έχω μετακινήσεις και μπορώ να εργάζομαι απο την άνεση του σπιτιού μου. Τέλος και πιο σημαντικό για την ψυχολογία, προσπαθώ να ενημερώνομαι επιλεκτικά μόνο από έγκυρες πηγές και να επενδύω περισσότερο χρόνο σε δημιουργίκες ασχολίες αντί για την καταστροφολογία. Τώρα που το σκέφτομαι, αν κρατήσει αρκετά η καραντίνα, μπορεί να με δεις του χρόνου σε γνωστό ριάλιτι μαγερικής!

  1. Πως πιστεύεις οτι θα είναι τα πράγματα σε 3 μήνες από τώρα;!

Με βάση τα όσα λέει η επιστημονική κοινότητα νομίζω ότι θα μπορούμε να κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία και να λέμε ότι αντιμετωπίσαμε καλά αυτή την κρίση. Το σημαντικό θα είναι να κοιτάξουμε και πίσω όμως. Να δούμε ότι όταν λειτουργούμε proactively και είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολύ γρήγορα, πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η διαδικασία θα μας μάθει μερικά πράγματα, όπως το πόσο εύθραυστο είναι το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και ότι είναι ευθύνη όλων μας να το προστατεύουμε. Αν μη τι άλλο αυτή η περίοδος είναι η απόδειξη ότι αν δείχναμε την ίδια προσήλωση και ομόνοια σε άλλους κοινωνικούς κανόνες θα βελτιώναμε δραστικά τις ζωές όλων μας στο διηνεκές.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here