Το betshop.gr θα είναι στο εξής ο Μεγάλος Χορηγός της Κατερίνας Νικολαΐδου, Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας στην κωπηλασία. Η 28χρονη αθλήτρια, που έχει βάλει ως στόχο το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το προσεχές καλοκαίρι, αντιμετωπίζει, όπως και πολλοί αθλητές, αρκετές αντιξοότητες στην προετοιμασία της και συχνά αναγκάζεται να πληρώνει η ίδια τα ταξίδια της για αγώνες και την πανάκριβη μεταφορά εξοπλισμού, όμως πλέον θα έχει στο πλευρό της το betshop.gr που στηρίζει αθλητές στο πλαίσιο του προγράμματος Rise to the Challenge.

H τρέχουσα αγωνιστική σεζόν είναι γεμάτη προβλήματα λόγω της περιρρέουσας κατάστασης. Ωστόσο ο στόχος της Κατερίνας Νικολαΐδου παραμένει ο ίδιος: οι Ολυμπιακοί στην Ιαπωνία, πέντε χρόνια μετά τη διοργάνωση του Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου με τη Σοφία Ασουμανάκη έχασαν στις λεπτομέρειες το μετάλλιο, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση του τελικού στο διπλό σκιφ γυναικών.

Κάτοχος τριών ασημένιων μεταλλίων σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και δύο χρυσών σε Ευρωπαϊκά, η αθλήτρια από την Κατερίνη αρχικά ασχολήθηκε με την κολύμβηση, ώσπου στα 15 της αποφάσισε να καταπιαστεί με την κωπηλασία. Οπως λέει χαρακτηριστικά: «Τα χέρια μου πονούσαν τόσο πολύ από τις φουσκάλες που μου προκαλούσαν οι λαβές των κουπιών σε κάθε προπόνηση, και ορισμένες φορές αναρωτιόμουν μέσα μου αν όλο αυτό αξίζει. Κοιτώντας που έχω βρίσκομαι σήμερα, δεν έχω καμία αμφιβολία για το πόσο άξιζε η επιμονή και προσπάθεια». 

Η Κατερίνα Νικολαΐδου αποτελεί μέλος του χορηγικού προγράμματος Rise to the Challenge του Betshop.gr, έχοντας αποδείξει ότι ξέρει να πειθαρχεί και να μάχεται για την κατάκτηση των στόχων της. Η δίψα της για νέες διακρίσεις δε σταματά και το Betshop.gr είναι δίπλα της ως Μεγάλος Χορηγός για να μοιραστεί και να πανηγυρίσει  κάθε της επιτυχία!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here