Αλλη μία συμφωνία με έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του ελληνικού αθλητισμού ανακοίνωσε η winmasters, η οποία θα είναι ως το τέλος της σεζόν ο επίσημος χορηγός όλων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Πλέον η winmasters είναι δίπλα σε τρία από τα ιστορικότερα σωματεία της χώρας, αφού ήδη είναι Μεγάλος Χορηγός των ερασιτεχνικών τμημάτων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της winmasters, Θωμάς Τζόκας δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τον μεγάλο και ιστορικό αθλητικό οργανισμό της ΑΕΚ στην οικογένεια της winmasters. Ευελπιστούμε με τη νέα μας χορηγική προσπάθεια να δώσουμε μια επιπλέον ώθηση στους αθλητές να συνεχίσουν απρόσκοπτα τον αγώνα τους μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Ευχή όλων μας ο ελληνικός αθλητισμός να επανέλθει γρήγορα στην κανονικότητα, να ξεκινήσουν ξανά όλα τα πρωταθλήματα και ο φίλαθλος κόσμος να επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα. Στη winmasters θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε πρωτοβουλίες με γνώμονα την ενίσχυση του αθλητισμού και του πολιτισμού».  

Από τη δική του πλευρά, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Αλέξης Αλεξίου, σχολίασε: «Σε μια περίοδο που ο ελληνικός αθλητισμός έχει πληγεί πάρα πολύ και σε κάποιες περιπτώσεις ανεπανόρθωτα, στην ΑΕΚ συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ακατάπαυστα για να κρατήσουμε ζωντανά τα αθλήματα και να δίνουμε κίνητρα στους αθλητές, εξακολουθούμε να επενδύουμε σε εγκαταστάσεις, αλλά και να διατηρούμε τις ομάδες μας ανταγωνιστικές και με πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην προσπάθεια μας αυτή, έχουμε την τύχη να έχουμε μαζί μας, έναν δυνατό συμπαίκτη, έναν δυνατό συνεργάτη. Τη winmasters. Το όραμα των ανθρώπων της winmasters και η αγάπη τους και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αποτέλεσε ουσιαστικά την βασική αιτία για επενδύσουν στις προσπάθειες μας, παρά τις δυσμενείς συγκυρίες. Οι κοινές μας επιδιώξεις για συμβολή στην ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλητισμού, ένωσαν τις δυνάμεις και πλέον AEK και winmasters πορευόμαστε μαζί για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».

Η winmasters δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2018 και είναι μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες στοιχηματικές τόσο στη χώρα όσο και διεθνώς. Ασφαλώς και βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους επενδυτές που έχουν αιτηθεί για χορήγηση μόνιμης άδειας λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here