Ταξίδι στο χρόνο, επιστημονική φαντασία και… steam punk καταστάσεις περιμένουν τους παίκτες στο νέο φρουτάκι της Betsoft. Δύο αγαπημένοι χαρακτήρες, ο επιστήμονας Miles Bellhouse και ο πιστός βοηθός του, ο Gizmo, που γνωρίσαμε το 2017 με το Miles Bellhouse and the Curious Machine, επιστρέφουν. Αυτή τη φορά θα ταξιδέψουν στο χρόνο και θα αναζητήσουν το κέρδος στο φρουτάκι Miles Bellhouse and the Gears of Time.

Με χτένισμα… Αϊνστάιν, τα παραδοσιακά old-school γυαλιά πιλότου του και νέο κοστούμι, που ταιριάζει στην περίσταση, ο Miles παίρνει τον Gizmo και επιστρέφουν σε μία νεο-γκοθ βικτωριανή Αγγλία. Ανάμεσα στα γρανάζια της χρονομηχανής τους γυρίζουν οι πέντε τροχοί του κουλοχέρη, με πέντε ενεργά σύμβολα, προσφέροντας πολλαπλές γραμμές πληρωμής. Επιπλέον, τρεις σπέσιαλ λειτουργίες ταξιδιού στο χρόνο μπορούν να ξεκλειδωθούν στη διάρκεια του παιχνιδιού: παρελθόν, παρόν και μέλλον, με το gameplay να δένει αρμονικά με το θέμα.

Το παρελθόν σου επιτρέπει να ξαναπαίξεις το τελευταίο σου σπιν, όπου ακόμα και μια σειρά από πέντε αταίριαστα σύμβολα μπορούν να σου χαρίσουν 12 δωρεάν γυρίσματα. Το παρόν σου δίνει multiplier από δύο έως και δώδεκα φορές το ποντάρισμά σου και δέκα δωρεάν σπινιαρίσματα. Το μέλλον επιλέγει ένα σύμβολο στη χρονομηχανή σου και όταν αυτό εμφανιστεί δέκα φορές, σου δίνει αυτομάτως έξι free spins.

Παράλληλα, το σύμβολο wild μπορεί να αντικαταστήσει κάθε άλλο σύμβολο και να κάνει τις πληρωμένες γραμμές πιο εύκολες.

Ο Κai Botha, Marketing Manager της Betsoft Gaming, δήλωσε: «Η Betsoft είναι γνωστή για την ποιότητα των παιχνιδιών της και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι ένα δυνατό νέο φρουτάκι που θα λατρέψουν οι παίκτες για το gameplay, το θέμα και τους μηχανισμούς του».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here