Ενας από τους πιο πολυβραβευμένους παρόχους iGaming software, η Betsoft Gaming, επιστρέφει με ένα καινούριο φρουτάκι. Το Book of Darkness πατάει στην δοκιμασμένη συνταγή της εταιρείας, χρησιμοποιώντας πανέμορφα γραφικά και εντυπωσιακό gameplay, ενώ κερδίζει τον παίκτη και με το μυστικιστικό θέμα του.

Με πέντε τροχούς, τρεις σειρές και 10 πιθανά paylines, είναι το διαμάντι στο στέμμα της Betsoft για το 2020. Με κινηματογραφικό σάουντρακ και γραφικά, σε κρατά καρφωμένο στην οθόνη σου με το μυστήριο που προσδίδει η θεματολογία.

Ποια είναι αυτή η θεματολογία; Ο παίκτης εισέρχεται σε έναν γκρεμισμένο αρχαίο ναό. Ομως αντίθετα με το σινεμά, η επιλογή δεν είναι μόνο ανάμεσα σε καλό και κακό. Δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα. Το μαγικό ταξίδι μπορεί να σε οδηγήσει οπουδήποτε. Ισως η Κυνηγός, ή ο Σκοτεινός Μάγος βρεθούν μπροστά σου. Και φυσικά το ίδιο το Βιβλίο του Σκότους μπορεί να κάνει την εμφάνισή του. Διάλεξε το μονοπάτι σου και κέρδισε στο Clash of Power για να γεμίσεις την μπάρα του Hero Meter. Αν ο ήρωάς σου κερδίσει, τότε ετοιμάσου για τον γύρο του Shadowform, όπου μπορείς να διεκδικήσεις αληθινά πλούτη.

Το σύμβολο του Βιβλίου, το οποίο αναφέραμε παραπάνω, λειτουργεί τόσο ως Wild όσο και ως Scatter, δίνοντας αυτόματο κέρδος ή Scatter Free Spins. Μπορεί να θεωρηθεί ως οποιοδήποτε σύμβολο (εκτός από της Κυνηγού ή του Μάγου), ενώ με τρία ή περισσότερα βιβλία θα φέρουν δωρεάν περιστροφές ή να επεκτείνουν τα μαγικά σύμβολα του Μαχαιριού, του Μαγικού Φιαλιδίου, ή του Πορφυρού Κρυστάλλου. 

Τρία ίδια σύμβολα στη σειρά σου δίνουν την επιλογή να διαλέξεις ήρωα. Οταν η Κυνηγός ή ο Μάγος ευθυγραμμιστούν με το Βιβλίο, τότε η μάχη ξεκινά. Αν κερδίσεις, τότε το κέρδος μεγαλώνει. Η Κυνηγός σου δίνει Πολλαπλασιαστή x5 σε όλα τα σύμβολα. Ο Μάγος δίνει 10 free spins και θα επεκτείνει πέντε σύμβολα για την επόμενη επική μάχη, το Shadowform, όπου τα πραγματικά πλούτη κρύβονται.
Ο Kai Motha, Διευθυντής του τμήματος Μάρκετινγκ της Betsoft το χαρακτήρισε πρωτοποριακό φρουτάκι και πρόσθεσε ότι η εταιρεία «πάντα θέλει να εξιτάρει τους παίκτες σε όλα τα επίπεδα, αλλά και να τους δίνει ευκαιρία για μεγάλα κέρδη. Το Book of Darkness είναι ένα μαγευτικό νέο φρουτάκι στο βραβευμένο μας πορτφόλιο. Μέχρι στιγμής η ανταπόκριση του κοινού είναι θετική και περιμένουμε πως θα έχει μεγάλη επιτυχία».

Εχοντας περάσει πλέον το Beta Test, αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 15 Οκτωβρίου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here