Ακόμα μία σπουδαία διεθνή διάκριση για τη Novibet και το ελληνικό online gaming. Στα ΕGR Operator Awards, η Novibet τιμήθηκε με το Βραβείο για την Καλύτερη Τεχνολογική Πλατφόρμα | ‘Best In-house Product’, κάτι που αποτελεί κορυφαία αναγνώριση του στρατηγικού της σχεδιασμού.

Σε όσους ασχολούνται με τη βιομηχανία του iGaming, η αφοσίωση της Novibet στην εξέλιξη της τεχνολογικής της πλατφόρμας ήταν ήδη γνωστή. Μία πλατφόρμα που έχει χτιστεί με σεβασμό στον χρήστη, δίνοντάς του μια άριστη εμπειρία παιχνιδιού από την αρχή ως το τέλος.

Στα βραβεία, η απονομή των οποίων πραγματοποιήθηκε φέτος διαδικτυακά, οι κριτές ξεχώρισαν την υποψηφιότητα της Novibet για την καινοτομία του προϊόντος της, όπως έγινε σαφές και από το κείμενο της ανακοίνωσης του νικητή: «Αυτό που έχει επιτύχει η Novibet είναι πολύ εντυπωσιακό, τόσο σε επίπεδο επιμέρους υλοποιήσεων, όσο και συνολικού προϊόντος. Επεκτείνεται πολύ πέρα από την εμπορική επιτυχία, ακόμα και σε μία περίοδο που κυριαρχεί η αβεβαιότητα της πανδημίας. Η πλατφόρμα της Novibet διαφοροποιείται λόγω της περιεκτικής δομής της, η οποία καλύπτει τις απαιτήσεις των καταναλωτών, ενώ παράλληλα ανταποκρίνεται πλήρως στις λειτουργικές ανάγκες του προϊόντος. Η υποψηφιότητα που ξεχώρισε. Μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα. Μία εντυπωσιακή πλατφόρμα.»

Ο Γεώργιος Αθανασόπουλος, CEO της εταιρείας, δήλωσε περήφανος για την ομάδα της Novibet που αριθμεί πλέον περισσότερα από τριακόσια άτομα και πρόσθεσε: «Το βραβείο ‘Best In-House Award’, δεν επιβραβεύει απλά την τεχνολογική μας υπεροχή. Αποτελεί ένα μεγάλο επίτευγμα για εμάς – ένα επίτευγμα το οποίο έγινε πραγματικότητα χάρη στους ανθρώπους μας και το κοινό όραμα που μοιραζόμαστε. Η αφοσίωση, το ταλέντο και η σκληρή δουλειά, κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών και είναι αυτά τα στοιχεία που έκαναν τη Novibet να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.»

Είναι εντυπωσιακή η εξέλιξη του ομίλου της Novibet από το 2010 μέχρι σήμερα. Ξεκινώντας από την Ελλάδα, έχει επεκταθεί σε δύο από τις απαιτητικότερες αγορές για το online στοίχημα και καζίνο: τη Βρετανία και τη Γερμανία, ενώ στο άμεσο μέλλον σκοπεύει να ανοίξει τα φτερά της σε ακόμα περισσότερες αγορές.

Σε αυτό το διάστημα δεν έχει σταματήσει να βελτιώνει διαρκώς το προϊόν της, σε επίπεδα τεχνολογικής υπεροχής, εμπειρίας χρήσης, υπηρεσιών, look & feel και επιβραβεύσεων, κάτι που αντικατοπτρίζεται από το υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης που δείχνουν οι χρήστες της Novibet.

Αυτή δεν είναι η τελευταία υποψηφιότητα για τη Novibet μέσα στο 2020, αφού διεκδικεί τέσσερα βραβεία και στα SBC Awards, στις 9 Δεκεμβρίου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here