Ο Κάτω Κόσμος ανοίγει τις πύλες του στο φρουτάκι «Hades» της Yggdrasil. Ο γνωστός πάροχος φέρνει έτσι το δεύτερο παιχνίδι του με τον δημοφιλή μηχανισμό Gigablox, όπου ένα γιγάντιο πλακίδιο μπορεί να καταλάβει όλη την οθόνη δίνοντας Big Wins με πληρωμή πλήρους ταμπλό.

Τα γραφικά και ηχητικά εφέ του Hades είναι ακριβώς όπως θα περιμέναμε από έναν πάροχο όπως η Yggdrasil. Με ρυθμούς heavy metal και ζωντανές εικόνες, κερδίζει στο αισθητικό κομμάτι, όμως είναι κάτι πολύ περισσότερο, αφού το gameplay σε αυτό το φρουτάκι έξι τροχών και έξι σειρών είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Ο παίκτης επωφελείται από τους δυναμικούς μηχανισμούς του παιχνιδιού. Εκτός του Gigablox, υπάρχουν πλακίδια Wild Hunt Free Spins και Cerberus Multiplier, που αυξάνει το κέρδος. 

Οι δημιουργεί υπόσχονται πως το Hades θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των παιχνιδιών καζίνο, τόσο νέους, όσο και πιο έμπειρους στο χώρο των video slots.

Το πρώτο παιχνίδι της Yggdrasil που χρησιμοποίησε Gigablox ήταν το Lucky Neko. Σε κάθε σημείο του παιχνιδιού υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστεί ένα τέτοιο υπερμέγεθες πλακίδιο, με μέγεθος από 2×2, έως και 6×6, καλύπτοντας ολόκληρη την οθόνη. Αν σε αυτήν την περίπτωση το σύμβολο του πλακιδίου είναι κάποιο από εκείνα που πληρώνουν καλύτερα, τότε αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: μεγάλο κέρδος για τον παίχτη.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι το Hades Wild Hunt. Οταν οι τροχοί σκοτεινιάσουν, τότε ο ίδιος ο Αδης πηδάει στην οθόνη και πολεμάει τα τέρατα που εμφανίζονται. Αν κερδίσει, τότε τα σύμβολα μετατρέπονται σε Wild.

To Hades είναι ένα πραγματικά ευχάριστο και εντυπωσιακό παιχνίδι. Εχει δοθεί η πρέπουσα προσοχή στο animation και στη μουσική, κάτι που κάνει την εμπειρία ακόμα καλύτερη για κάθε παίκτη. Η Yggdrasil σίγουρα ξεπέρασε για άλλη μια φορά τις προσδοκίες και το Hades έχει έρθει για να μείνει.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here