Τα βραβεία της SBC είναι από τα πιο αξιόπιστα στην κοινότητα, προσφέρουν πάντα κύρος και αίγλη στους νικητές αλλά και γενικότερο brand awareness σε όλους όσοι έχουν την τιμή να συμμετέχουν στην τελική φάση επιλογής των νικητών (shortlisting). Φέτος, στις 9 Δεκεμβρίου, ημέρα απονομής, θα παραβρεθούν, virtually, 3 μεγάλοι του ελληνικού αλλά και παγκόσμιου iGaming.

Η Kingbetmedia για τρίτη φορά υποψήφια!

Μετά την νικηφόρα πορεία στα IGB Affiliate Awards του περασμένου Φλεβάρη (κατηγορία best non-English Affiliate Website), αλλά και την προσφάτως αποσπασθείσα υποψηφιότητα για τα EGR Awards, η ομάδα της Kingbetmedia θα κριθεί αυτόν τον Δεκέμβρη από την SBC για δύο κατηγορίες!

Sports Affiliate of the Year

Η κατηγορία μιλάει από μόνη της. Εδώ κρίνονται όλοι μαζί, ανεξαρτήτως γλώσσας. Αυτό σημαίνει τον ύψιστο ανταγωνισμό και ενδεικτικό αυτού είναι οτι στην ίδια κατηγορία συμμετέχουν ξένες δυνάμεις όπως Better Collective, Catena Media, Raketech Group και άλλοι αντίστοιχου βεληνεκούς!

Affiliate Product Innovation

Κι εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι κριτές έχουν να επιλέξουν τον πιο καινοτόμο ανάμεσα στους υποψήφιους, με βάση όχι μόνο τα προϊόντα, αλλά και την καινοτομία στην οργάνωση.

Οι ηγέτιδες δυνάμεις των Ελλήνων Operators θα είναι επίσης εκεί

Novibet και Stoiximan θα είναι παρούσες αμφότερες σε ουκ ολίγες κατηγορίες! Ας τις δούμε μαζί στην παρακάτω εικόνα

Είναι μεγάλη επιτυχία και αποδεικνύει το πόσο μεγάλη εξειδίκευση υπάρχει στην χώρα στον κλάδο του iGaming, είτε από πλευράς affiliates , είτε από τους operators.

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και θα είμαστε κοντά στις εξελίξεις!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here