Πάνε πάνω από εκατό χρόνια από την πρώτη έκδοση του βιβλίου του Εντγκαρ Ράις Μπάροουζ, αλλά ο μύθος του Ταρζάν παραμένει εξίσου δημοφιλής. Μετά από ταινίες, σειρές, παρωδίες και τραγούδια, τωρα ο άνθρωπος της ζούγκλας έχει και το δικό του φρουτάκι, από την Red Tiger. Το King of the Wilds, ένα λογοπαίγνιο τόσο για την άγρια φύση όσο και για τα σύμβολα wild στους τροχούς του slot, αναμένεται τις πρώτες μέρες του 2021 και έχει όσες λειτουργίες μας έχει συνηθίσει o δημοφιλής developer.

Με ένα καταπράσινο φόντο, προσομοιάζοντας τη ζούγκλα, το φρουτάκι σε βάζει στο κλίμα με εξαιρετικά θεματική μουσική από τύμπανα.

Μπορεί να παιχτεί σε κάθε συσκευή, με μίνιμουμ ποντάρισμα 0,10 ευρώ, ενώ προσφέρει επιστροφή πονταρίσματος 95,66%, χαμηλότερο από το τυπικό για τα δεδομένα της Red Tiger, αλλά σίγουρα ικανοποιητικό.

Με πέντε τροχούς και τέσσερις γραμμές, υπάρχει 30 paylines. Τα σύμβολα διαιρούνται σε τέσσερα σύμβολα τράπουλας (σπαθιά, μπαστούνια, καρό και κούπες), τα οποία πληρώνουν το λιγότερο, ένα τουκάν, ένα γορίλα, έναν πάνθηρα (μεσαία πληρωμή), ενώ τα δυνατότερα σύμβολα είναι σαφώς η Τζέιν και ο Ταρζάν (παρότι είναι εντυπωσιακό πως λείπει η Τσίτα). Από εκεί και πέρα φυσικά υπάρχει ένα wild και το scatter που μπορεί να προσφέρει δωρεάν περιστροφές.

Το φρουτάκι περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες ειδικές λειτουργίες. Το Tarzan’s Treasure προσφέρεται σε τυχαίες στιγμές. Οταν ενεργοποιηθεί, ο Ταρζάν έρχεται και προσθέτει δυνατά σύμβολα σε έναν τυχαίο τροχό.

Επίσης τυχαία είναι η εμφάνιση της λειτουργίας Jane’s Wild Kiss. Οταν αυτό συμβεί, τα σύμβολα του Ταρζάν μετατρέπονται σε wild και παραμένουν για το επόμενο spin. Αν ένα σύμβολο Τζέιν σταματήσει δίπλα σε Ταρζάν ή wild και αυτό γίνεται wild και κλειδώνει για μια περιστροφή.

Επίσης, δέκα δωρεάν περιστροφές προσφέρονται στον παίχτη, όταν τρία σύμβολα scatter εμφανιστούν στο ταμπλό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here