Η winmasters θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός του ΑΣ ΠΑΟΚ για τη φετινή αγωνιστική σεζόν, στηρίζοντας όλα τα ομαδικά τμήματα που υπάγονται στον Ερασιτέχνη (πρακτικά όλα τα ομαδικά σπορ πλην του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ ανδρών).

Πλέον η winmasters είναι δίπλα σε δύο από τα μεγαλύτερα σωματεία της χώρας, αφού είναι Μεγάλος Χορηγός και όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο Θωμάς Τζόκας, Διευθύνων Σύμβουλος της winmasters, εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Είναι ένας τίτλος τιμής για τη winmasters να είναι Μεγάλος Χορηγός του ΠΑΟΚ στον οποίο και θα ανταποκριθούμε με συνέπεια. Η νέας μας χορηγική πρωτοβουλία έρχεται σε μια στιγμή ιδιαίτερα σημαντική. Η Volleyleague ξεκίνησε ξανά και θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα που διακόπηκαν μέσα στην πανδημία. Ευχόμαστε λοιπόν σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες να νιώσουν και πάλι τη χαρά του αγώνα και να συνεχίσουν την προσπάθεια τους με υγεία και επιτυχίες».

Ο Πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, από την πλευρά του σχολίασε: «Ο ΠΑΟΚ της μακρόχρονης και περήφανης ιστορίας των 5000 ενεργών αθλητών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με μία εταιρεία όπως η winmasters, η οποία θα στηρίξει τις προσπάθειές μας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για όλο τον αθλητισμό. Ως Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, αλλά και προσωπικά θέλω να την καλωσορίσω και να ευχηθώ να υπάρχει μία επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ μας, τα πρώτα δείγματα της οποίας είναι
ήδη πολύ θετικά».

Η winmasters δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2018 και είναι μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες στοιχηματικές τόσο στη χώρα όσο και διεθνώς. Ασφαλώς και βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους επενδυτές που έχουν αιτηθεί για χορήγηση μόνιμης άδειας λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here