Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε. Μπορεί να είναι ακόμα Νοέμβρης, όμως πολλά καταστήματα έχουν βάλει τα γιορτινά τους και σύντομα τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια θα πρωταγωνιστούν στα ραδιόφωνα. Σε αυτό το εορταστικό κλίμα ταιριάζει γάντι και το νέο φρουτάκι της Play’n GO, το Holiday Spirit.

To Εορταστικό Πνεύμα βασίζεται στην αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Κάρολου Ντίκενς. Πολλοί από τους χαρακτήρες του βιβλίου (και των δεκάδων κινηματογραφικών μεταφορών του) κάνουν την εμφάνισή τους στους τρεις τροχούς του Holiday Spirit. Ο Τζέικομπ Μάρλι, τα πνεύματα των περασμένων, των φετινών και των μελλοντικών Χριστουγέννων, αλλά και ο ίδιος ο Εμπενίζερ Σκρουτζ, συνδυάζονται για να φέρουν κέρδη στους παίκτες.

Το θέμα δεν είναι απλά κολλημένο πάνω σε ένα συνηθισμένο φρουτάκι. Ισα ίσα. Οι μηχανισμοί δένουν με την ιστορία. Αυτό γίνεται προφανές όταν στο παιχνίδι μπαίνουν τα τρία πνεύματα. Οταν δύο τροχοί ευθυγραμμιστούν με ένα Multiplier, το ενεργό πνεύμα θα κρίνει το μέλλον του πολλαπλασιαστή. Το πνεύμα του παρελθόντος θα τον μειώσει, του μέλλοντος θα τον αυξήσει, ενώ του παρόντος τον κρατά σταθερό.

Συμπεριλαμβανομένου του Holiday Spirit η Play’n GO έχει λανσάρει 47 παιχνίδια μέσα στο 2020. Η εταιρεία είχε στην αρχή της σεζόν υποσχεθεί 52 παιχνίδια μέσα στην ημερολογιακή χρονιά, κατά μέσο όρο ένα κάθε βδομάδα, και φαίνεται πως θα τα καταφέρει.

Ο μεγάλος όγκος νέων παιχνιδιών δεν επηρέασε την ποιότητά τους. Ξεκινώντας από το Legacy of Dead, την πρώτη φετινή κυκλοφορία του ομίλου, οι κριτικές είναι εξαιρετικές, είτε μιλάμε για το Shield of Athena, είτε για το Rich Wilde, είτε για το ανατρεπτικό Reactoonz 2, το οποίο απέχει από τα παραδοσιακά φρουτάκια με τροχούς και ταίριασμα συμβόλων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here