Ακόμα μία σημαντική συμφωνία έκλεισε η Playson, πάροχος software για online καζίνο, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Snaitech. Σύμφωνα με το ντιλ, ο operator με έδρα το Μιλάνο θα φιλοξενήσει όλο το πορτφόλιο από φρουτάκια της Playson στις διαδικτυακές πλατφόρμες της, τόσο σε desktop, οσο και με mobile έκδοση.

«Η Snaitech είναι ένας από τους βασικούς παίκτες στην ιταλική αγορά και είμαστε ενθουσιασμένοι που υπογράψαμε μαζί τους αυτή τη συμφωνία παροχής περιεχομένου. Αυτή η νέα συνεργασία είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για εμάς να ενδυναμώσουμε τη θέση μας στην Ευρώπη. Ανυπομονούμε να συμβάλουμε στην ψυχαγωγία των παικτών της Snaitech, με τη μεγάλη γκάμα παιχνιδιών μας», ήταν το μήνυμα του Χρήστου Ζουλιανίτη, senion account manager της Playson.

Η συμφωνία δίνει στη Snaitech πρόσβαση σε όλα τα φρουτάκια της Playson αλλά και στις επιπλέον λειτουργίες που προσφέρει ο πάροχος, όπως free spins, jackpots και τακτικά τουρνουά, όλα σχεδιασμένα ώστε να αυξάνεται το player engagement.

Ο Alessandro Graziosi, BU digital director της Snaitech, πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ επιλεκτικοί στο ζήτημα των partners. Θέλουμε διαρκώς να διασφαλίζουμε στους πελάτες μας ένα gaming experience που είναι ταυτόχρονα συναρπαστικό και βιώσιμο. Η Playson διαθέτει αυτά τα βασικά προαπαιτούμενα για εμάς και σίγουρα προσθέσει αξία στην πλατφόρμα μας».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here