Η ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας ζωντανεύει στους υπολογιστές μας με το νέο φρουτάκι της Endorphina. Το Red Cap μας ταξιδεύει στο δάσος του παραμυθιού μέσα από τις τρεις σειρές και τους πέντε τροχούς 20 συμβόλων του. Εκεί θα ψάξουμε για τα καλάθια της Κοκκινοσκουφίτσας, γιατί αν βρούμε τρία από αυτά, τα έπαθλα θα μοιραστούν σαν ζεστό ψωμί, όπως αυτό που πήγαινε στη γιαγιά της η μικρή με την κόκκινη κάππα.

Αν ο παίκτης βρει τρία καλάθια, αυτό μπορεί να του χαρίσει ως και δέκα free spins. Και στη διάρκεια αυτών των έξτρα περιστροφών, το σύμβολο με το πρόσωπο της Κοκκινοσκουφίτσας επεκτείνεται, καλύπτει τρεις θέσεις σε κάθε τροχό και δίνει ακόμα μεγαλύτερες νίκες.

Οπως και άλλα δημοφιλή video φρουτάκια του ίδιου παρόχου, το Red Cap έχει τη λειτυουργία Risk Game, που επιτρέπει στους παίκτες να κυνηγήσουν (όπως ο κυνηγός του παραμυθιού) και να κερδίσουν μοναδικούς θησαυρούς, επιλέγοντας μία από τέσσερις κάρτες για να διπλασιάσουν τα κέρδη τους, κάτι που μπορούν να επαναλάβουν ως και δέκα φορές.

Η επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της Endorphina, Maria Bashkevich, θεωρεί ότι το κύριο selling point του νέου video slot είναι το θέμα του: «Εστω και αν μεγαλώσαμε, ακόμα θέλουμε να πιστεύουμε στα παραμύθια. Με το Red Cap οι παίκτες θα μπορούν να μπουν στο ρόλο του ήρωα στο αγαπημένο τους παιδικό παραμύθι. Το νέο μας φρουτάκι είναι πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε δημιουργήσει στο παρελθόν. Το θέμα, τα χρώματα, το στιλ, τα μαθηματικά και τα γραφικά, όλα έχουν αλλάξει για να φαίνονται διαφορετικά. Και αυτό είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε: ένα συναρπαστικό παραμύθι».

Το Red Cap είναι ένα φρουτάκι που δίνει μεγάλες νίκες. Όσο μεγάλα ήταν τα μάτια και τα αφτιά του κακού λύκου όταν παρίστανε την άρρωστη γιαγιά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here