Δύο βραβεία απέσπασαν οι Ελληνες operators στα SBC Awards 2020, από τα κορυφαία και πλέον αναγνωρίσιμα βραβεία στην κοινότητα του iGaming. Η Novibet κέρδισε για το καλύτερο Mobile Operator App, ενώ η Kaizen Gaming (μητρική της Stoiximan) απέσπασε το βραβείο για το κορυφαίο Marketing Campaign του 2020.

Είναι λοιπόν προφανές ότι το ελληνικό iGaming συνεχίζει να χαίρει αναγνώρισης από τη διεθνή κοινότητα. Οι δύο operators έχουν εντυπωσιάσει και θεωρούνται πλέον από τους πρωτοπόρους στην παγκόσμια αγορά. Εχουν πλέον ανοίξει τα φτερά τους στο εξωτερικό και οι συνεχείς βραβεύσεις δείχνουν ότι η επέκτασή τους έχει μέλλον. Αλλωστε, πέρα από τις νίκες, ελληνικά brands είχαν συγκεντρώσει συνολικά 13 υποψηφιότητες.

Για τη Novibet, αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο βραβείο σε λιγότερο από ένα μήνα. Το Νοέμβρη είχε αναδειχθεί ως Κορυφαία Online Gaming Τεχνολογική Πλατφόρμα διεθνώς στα EGT Operator Awards 2020. Προσθέτοντας στη συλλογή ένα ακόμα τεχνολογικό βραβείο, αυτού του καλύτερου Mobile Αpp, είναι προφανές ότι η Novibet εχει ήδη ηγετική θέση σε αυτό που είναι προφανές πως είναι το μέλλον του iGaming: το on-the-go παιχνίδι. Την ώρα που πολλοί operators, παλιότεροι και πιο έμπειροι, δεν έχουν καν dedicated app για το προϊόν τους, η Novibet δείχνει πώς πρέπει να γίνεται το mobile gaming.

Την πρωτοκαθεδρία της στο κομμάτι του Marketing έδειξε και η Kaizen Gaming. Κέρδισε το βραβείο για την καμπάνια της χρονιάς, με πάνω από δύο εκατομμύρια views στο Youtube, το Facebook και το Instagram. Για την ίδια καμπάνια, πριν από λίγες μέρες η Stoiximan κέρδισε το τρίτο βραβείο στην κατηγορία «Best Use of Storytelling & Long-form Branded Content» στα ελληνικά Social Media Awards 2020.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here