Αίσθηση νοσταλγίας προκαλεί το νέο φρουτάκι της Wazdan. Με πέντε στήλες, 20 moneylines και μπόνους τροχό της τύχης, το Telly Reels αναβιώνει στιγμές παλιάς τηλεόρασης και απευθύνεται σε όσους θέλουν να νιώσουν ένα ρετρό συναίσθημα.

Το ίδιο το σκηνικό είναι μια τηλεόραση παλιάς κοπής, ενώ όταν το πλευρικό πάνελ γεμίσει αστέρια, ο παίκτης επιβραβεύεται με μπόνους σπινιαρίσματα. Μιλάμε για δέκα γυρίσματα, με πέντε σύμβολα wild μπλοκαρισμένα στους τροχούς. Αν μάλιστα ο παίκτης σετάρει τους πέντε τροχούς, τότε ενεργοποιείται ο μπόνους γύρος, που δίνει επιβράβευση ως και δέκα φορές το ποντάρισμα.

Και όλα αυτά ενώ δεν έχουμε ακόμα αναφέρει τον πολύχρωμο τροχό της τύχης, που προσφέρει μια ευρεία γκάμα από έπαθλα, μεταξύ των οποίων free spins, πολλαπλασιαστές, αλλά και τυχαία wilds. Ο τροχός ενεργοποιείται από τρία scatter.

Μπορεί να πρόκειται για ένα νοσταλγικό φρουτάκι στην όψη, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι παλαιικό. Τα χαρακτηριστικά του είναι σαφώς μοντέρνα και παρά την προσεγμένη δουλειά για να δείχνει ότι προέρχεται από άλλη εποχή, τα γραφικά δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από το πιο επαναστατικά φουτουριστικό φρουτάκι.

Ο Andrzej Hyla, Διευθυντής Πωλήσεων της Wazdan, δήλωσε για την κυκλοφορία του Telly Reels: «Το ρετρό λουκ συνδυάζεται με υψηλών προδιαγραφών μοντέρνα χαρακτηριστικά και έτσι δημιουργείται μια νικηφόρα συνταγή. Είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες θα λατρέψουν το Telly Reels. Το νέο μας φρουτάκι έρχεται να προστεθεί σε μια σπουδαία συλλογή από content και είναι πολλοί οι operators και οι παίκτες από όλον τον κόσμο που ανυπομονούν για αυτό».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here